Unika egenskaper

Sopa med din truck!
Med hjälp av Smartsweep så kan du på ett enkelt sätt använda din truck att sopa alla typer av ytor både ute och inne. Oavsett om det rör sig om sopning av er asfalterade gård, städa ur era tält, snabbt sopa stora lagerytor eller industristädning inomhus så är Smartsweep en utmärkt lösning!

Helt mekanisk och robust konstruktion!
Smartsweep är en riktig sopmaskin som är helt mekaniskt byggd helt i stål. Truckens rörelse driver hjulen som med hjälp av remmar överför kraften för att rotera de främre sopborstarna, huvudborsten och fläkten som skapar vakum kring sopborsten.
Smartsweep har även ett filter som säkerställer dammfri sopning.
Tack vare den helmekaniska konstruktionen uppnås väldigt låga driftskostnader. 

Överlägsen avverkningsgrad!
Tack vare att Smartsweep är remdriven så ökar hastigheten på borstar och fläkt ju fortare man kör med trucken, detta gör att sopmaskinen presterar maximalt även i höga hastigheter.
Vanliga sopmaskiner sopar vanligtvis sämre ju fortare man kör. Med smartsweep sopmaskin så uppnås en avverkningsgrad på upp till 30 000m2/timme med bibehållen kvalitet!

Enkel Skötsel och rengöring!
Maskinen töms enkelt genom bottentömning. Filtres rengörs enkelt genom en manuell spak som skakar filterytan. Filtret kan även enkelt plockas ur och blåsas rent vid behov. Eventuella band och plast kan enkelt tas bort genom att lyfta upp maskinen med trucken. Maskinen kan enkelt tvättas av då inga ömtåliga delar finns utöver filtret som avlägsnas innan rengöringen.